Sistem menaxhimi kuponash!

Jepi Zgjidhje Biznesit tani!

Pre-Built Demos Collection

Appilo comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts.

App Landing 01 (Main demo)
App Landing Modern
App Landing 03
App Landing 07
Portfolio/Resume 2
Marketing Agency
Digital Marketing/Agency
IT Solution 2
Business/Consulting
Business/Corporate
IT Solution
Digital Agency
Startup Agency
SaaS Classic
SaaS Modern
App Landing 04
Pos Software
Seo Software
Home Live Chat
CRM Software
Restaurant
SEO 2
Web Application
Email Marketing
Cyber Security
App Landing 06
App Landing 05
Software Management
Social Media Marketing
HR Management
CR Management
SEO/Digital Marketing
Agency Landing 01
Portfolio/Resume 01
Product Landing 01
Cloud Hosting 1
Cloud Hosting 2
Cloud Hosting 3
Dark Version Demo
App Showcase Dark
Dark Version Demo
Saas Classic Dark
Dark Version Demo
Digital Agency Dark
Dark Version Demo
Startup Agency Dark
RTL Version Demo
Appilo Main RTL
RTL Version Demo
App Showcase RTL
RTL Version Demo
Digital Agency RTL
RTL Version Demo
SaaS Classic RTL
Voucher.al Sherbime

Ne ju ofrojme Zgjidhje per biznesin !

Krijim

Sistemi jone ju ofron nje game te gjere krijimi kuponash per biznesin tuaj.

Menaxhim

Panel per menaxhimin e kuponave dhe userave si administrator.

Cashier

Panel per cashierin per te djegur kuponat me scanner.

Rimbush

Opsion per te rimbushur te njejtin kupon per klientet.

Support

Per cdo problem , update te reja te sistemit support ju vjen ne ndihme.

Security

Sistemi eshte krijuar me teknologjine e Laravel dhe ka nje mbrojte shume te larte.

Rrjedha e punës që
funksionon për përfitimin tuaj.

Jepini ekipit tuaj aftësinë për të krijuar, dërguar dhe gjurmuar me shpejtësi kuponat brenda një sistemi që funksionon për të gjithë. Dhe do të jetë shumë e lehtë për të punuar me Voucher.al se rrjedha e punës do të funksionojë vetëm për përfitimin tuaj.

Dergo kuponin me
1 click ne email te klientit

Cdo kupon eshte unik ne kod dhe ne personalizim. Pasi krijohet dergohet tek klienti ne menyre automatike ne format PDF.

Contact

Contact with our support